Come 2gether

Κατηγορία: Ευρωπαϊκά Προγράμματα

 

Αυτό το Δεκέμβριο o N.Βότσης μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια μοναδική εμπειρία με την  συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων με τίτλο «Come 2gether", στο όμορφο, χιονισμένο Ζακοπάνε, στην Πολωνία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, συνεργαστήκαμε και  μέσα από γόνιμες συζητήσεις για κρίσιμα και ουσιαστική σύγχρονα θέματα όπως ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η τρομοκρατία και οι διακρίσεις βρήκαμε τρόπους για να πολεμήσουμε εναντίον τους.
Ο χορός,  η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα καλύτερα τμήματα του προγράμματος. Μέσα από τα εμπνευσμένα  καθημερινά μαθήματα διδασκόμασταν πώς να εξερευνήσουμε  και να εκφραστούμε με πιο καλλιτεχνική τρόπους και επίσης πώς να αφήσουμε τη ζώνη άνεσής μας και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας μέρα με τη μέρα.
Το πιο σημαντικό πράγμα, ωστόσο, ήταν ότι αυτό το έργο μας πρόσφερε,την  ευκαιρία να συναντηθούμε άνθρωποι από 10 διαφορετικές χώρες, να μοιραστούμε  όμορφες στιγμές 2gether, και να δημιουργήσουμε μια τελική παρουσίαση, έτσι ώστε να διαδώσουμε  τη σημασία της μάχης κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και να αποκτήσουμε κοινές αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά διαμεσολαβητές μας, Markus, Κάρλα και Tony για την έμπνευση και ό, τι μας προσέφεραν και φυσικά την ActArt και  Fundacja Inkubator Innowacji για τη μεγάλη ευκαιρία που μας έδωσαν  να συμμετάσχουν σε αυτό το σχέδιο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης
Αριστείδου 6 - Περιοχή Βότση
55134 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 430923
F: +30 2310 431605
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ