Βοτσιώτικα 2016 - Βράβευση του πρ. Προέδρου Αλέξανδρου Σκόδρα

Κατηγορία: Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου

Αν υπάρχει πάντοτε ένας λόγος, για να τιμήσεις κάποιον εν ζωή και δημόσια, για την πολύχρονη προσφορά του, προς όφελος της κοινωνίας, η σημερινή βράβευση από την πλευρά του συλλόγου μας στον εκλεκτό πρώην πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ναύαρχο Βότση» υπαγορεύεται από πολλούς λόγους.

Ο Αλέκος Σκόδρας στη δεκαετή προεδρία του ( 2002-2012) συνέβαλλε καθοριστικά στην αναγέννηση του αθλητικού σωματείου και την εξέλιξή του σε ζωντανό πυρήνα πολιτισμού, για την περιφέρεια της Καλαμαριάς. 
Ένα κοπιώδες έργο ευθύνης και ηθικής προκειμένου ο «Ναύαρχος Βότσης» να εδραιωθεί στις καρδιές και στις συνειδήσεις των συνδημοτών μας , ως ένας σύλλογος – κυψέλη με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Πριν αναλάβει την προεδρία διετέλεσε έφορος του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής για 10 χρόνια , το οποίο στελέχωσε και κατόρθωσε να το αναδείξει μεταξύ των κορυφαίων στη Βόρεια Ελλάδα κατακτώντας τη δεύτερη θέση το 2001 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων. 
Είχε την οξυδέρκεια να ενσωματώσει στο σύλλογο το 2008, το αίτημα των εμπνευστών της σημερινής χορευτικής ομάδας , ενθαρύνοντάς τους να συνεχίσουν μέσα από τους κόλπους του Ναύαρχου Βότση, ανοίγοντας παράλληλα σε αυτούς τρείς θέσεις στο Δ.Σ. του προεδρείου, που πλέον έχουν καθιερωθεί ως έφοροι του πολιτιστικού τμήματος.
Αντίστοιχα ενίσχυσε τη συνεργασία του Ναύαρχου Βότση για τη συγχώνευση με το σύλλογο Βόλεϊ «Εαρινός» και ανέλαβε πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενδυνάμωση των τμημάτων καλαθοσφαίρισης και πινγκ-πονγκ.
Στην πετυχημένη προεδρία του , τέλος, θεσμοθετούνται από το 2010 και τα Βοτσιώτικα.
Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα , στη γιορτή λήξης θεσμό του συλλόγου , επέλεξε το Δ.Σ. να τιμήσει τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου μας. Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κος Μπακογλίδης Θεοδόσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης
Αριστείδου 6 - Περιοχή Βότση
55134 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 430923
F: +30 2310 431605
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ